ՕՐՎԱ ՊԼԱՆ

Ես Ավետ Սարդարյանն եմ Հարավայի դպրոցի 4-2դասարանի սովորող, իմ օրը կաղմակերպում եմ հետևյալ ձևով 9:00 – Արթնանալ9:30 – Նախաճաշել10:00-12:30 – Մասնակցում եմ առցանց դասերին, միանում են տեսազանգերին, կատարում տրված առաջադրանքները։ 12:30-13:00- տնային առաջադրանքների կատարում13:00-14:00 – ընդմիջում 14:00-15:00-երաժշտական պարպունք 15:30-19:00- Ինքնակրթություն՝ համակարգչային խաղեր եմ խաղում, տրամաբանական խաղեր եմ խաղում, ընթերցանությամբ  եմ զբաղվում, մուլտֆիլմ,ֆիլմ կամ զարգացնող հաղորդում եմ դիտում։ 19:00- 19:40 … More ՕՐՎԱ ՊԼԱՆ

Մաթեմատիկա 3

Երկու գումարելիներից մեկը մեծացրին13 -ով: Որքանո՞վ մեծացավ գումարը: Պատ.՝ 13-ով Հաշվել արտահայտության արժեքը. ա) 250:250+3* (570-570)+8* (272-271)=1+3×0+8×1=9բ)   23 *(4000+20*50)=23x(4000+1000)=23×5000=115000գ)  (880-432)* (27-27)* (348-116)=448x0x(348-116)=0 Հայկը ձմերուկի համար վճարեց 2440 դրամ, իսկ սեխի համար՝ 2 անգամ պակաս: Հայկը որքա՞ն է վճարել այդ գնումների համար: Ձմերուկ 2440, սեխ 2 անգամ պակաս,միասին-? Լուծում 2440:2=1220 2440+1220=3660 Պատ.՝3660դր Հայկն ուներ 1460 դրամ: … More Մաթեմատիկա 3

Մաթեմատիկա

1) Մեքենան անցավ 140 կմ, իսկ մոտոցիկլավարը նույն ժամանակում անցավ 50 կմ-ով պակաս: Քանի՞ կմ անցավ մոտոցիկլավարը: Մեքենա 140 կմ Մոտոցիկլետ 50 կմ պակաս մեքենայից Մոտոցիկլետ-? Լուծում 140- 50=90 Պատ.՝Մոտ. 90կմ 2) Հեծանվորդն անցավ 140 կմ, իսկ ավտոբուսը նույն ժամանակում անցավ 60 կմ-ով ավելի: Քանի՞ կմ անցավ ավտոբուսը: Հեծանիվ 140 կմ Ավտոբուս 60 կմ-ով պակաս … More Մաթեմատիկա